Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Grasmeent 20, Almere


Verkocht

Gebouwd
in 1980
121 m2
woonoppervlakte
4 kamers
Een perceel
van 155 m2
Afbeeldingen
Plattegronden
Afbeeldingen
Plattegronden
Afbeeldingen
Plattegronden

Ik heb interesse in deze woning.

    Inschrijven nieuwsbrief


    Omschrijving

    Gelegen in een rustige wijk aan de Grasmeent bevindt zich deze recent gerenoveerde eengezinswoning. De woning is voorzien van o.a. een carport met eigen privéparkeerplaats, 11 zonnepanelen, airconditioning, infrarood vloerverwarming en 3 royale slaapkamers.

    De woning bevindt zich nabij supermarkten, scholen, winkels en diverse recreatiemogelijkheden. De haven, met talloze recreatieve activiteiten, ligt op een steenworp afstand, perfect bereikbaar te voet of per fiets. Bovendien ligt het Gooimeer op slechts een korte wandeling van de woning vandaan.

    Kortom, deze moderne en ruime woning is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een warme thuisbasis in een aantrekkelijke omgeving.

    Indeling:

    Begane grond
    Bij het betreden van deze woning wordt u begroet door een carport met uw eigen privéparkeerplaats, een solide berging en een beschutte toegang tot de entree. Eenmaal binnen, vindt u de entree/hal met toegang tot een luxe toiletruimte en de woonkamer. De woonkamer is tuingericht en beschikt over een eigentijdse keuken aan de voorzijde van de woning, uitgerust met moderne inbouwapparatuur. Zowel op zonnige dagen, dankzij de airconditioning, als op koude avonden, met een sfeervolle open haard en infrarood vloerverwarming, kunt u hier comfortabel vertoeven.

    Eerste verdieping
    Een gesloten trap leidt u naar de eerste verdieping, waar u 2 royale slaapkamers en een luxueuze badkamer aantreft. De slaapkamer aan de achterzijde strekt zich over de volledige breedte van de woning uit, terwijl beide slaapkamers riant zijn en veel natuurlijk licht hebben. De ruime badkamer is smaakvol vergroot en biedt een wastafelmeubel, inloopdouche, tweede zwevend toilet, ligbad en prachtige vloer- en wandtegels van topkwaliteit. Om het geheel nog aangenamer te maken, beschikt de badkamer over elektrische vloerverwarming. De overloop is royaal en voorzien van een handige schuifdeur. De gehele verdieping is afgewerkt met verfijnde wanden en stijlvolle vloerbedekking.

    Tweede verdieping
    De overloop op de tweede verdieping geeft toegang tot een ruimte via een trap. Deze ruimte biedt eindeloze mogelijkheden, van een extra slaapkamer tot een inspirerende werkkamer. Wat deze verdieping extra bijzonder maakt, is het balkon, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht.

    Tuin
    De tuin is onderhoudsvriendelijk met strakke bestrating en beschikt over een knusse houten overkapping waar u kunt ontspannen in de schaduw. Daarnaast is er een handige houten schuur voor extra opbergruimte.

    Bieden vanaf prijs; €485.000,-

    Bijzonderheden:

    – Energielabel: C
    – Woonoppervlakte: 121 m2
    – Carport met privéparkeerplaats;
    – Verkoeling met airconditioning in de woonkamer;
    – Gas haard;
    – Stijlvolle moderne keuken;
    – Luxe badkamer;
    – Dakkapel;
    – 11 Zonnepanelen;
    – Een diepe achtertuin voor heerlijke momenten buiten.

    Interesse in de woning? Neem gerust contact op.  Bel naar 036 522 12 37, stuur een email naar zeewolde@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.

    Kenmerken

    Bouwjaar:
    1980
    Aantal kamers:
    4
    Isolatie:
    Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas, HR glas
    Ligging:
    Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
    Aantal slaapkamers:
    3
    Verwarming:
    CV ketel
    Woonoppervlakte:
    121 m2
    Warm water:
    CV ketel
    Perceeloppervlakte:
    155 m2
    Energie Label:
    C
    Garage:
    Carport
    Inhoud:
    459 m3
    Status:
    Verkocht
    Buitenruimtes:
    15 m2

    Deel deze
    woning:

    Team

    text-1

    Met veel professionaliteit verzorgen wij een succesvolle verkoop, verhuur, aankoop of taxatie. Waar kunnen wij jou bij helpen?

    Meer over ons weten?

    Over ons


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.