Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Spijkweg 15p866, Biddinghuizen


€ 99.500,- k.k.
Gebouwd
in 2018
35 m2
woonoppervlakte
3 kamers
Een perceel
van 175 m2
Afbeeldingen
Plattegronden
Afbeeldingen
Plattegronden
Afbeeldingen
Plattegronden

Ik heb interesse in deze woning.

    Inschrijven nieuwsbrief


    Omschrijving

    Chalet Type Velthorst is een recreatiewoning gelegen op het prachtige EuroParcs Zuiderzee. Deze vakantiewoning wordt aangeboden inclusief volledige inventaris en eigen grond, waardoor u direct kunt genieten van uw nieuwe, comfortabele verblijf.

    Faciliteiten van EuroParcs Zuiderzee
    Het park biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder een privépaviljoen met een strand van een kilometer lang en een eigen jachthaven aan het Veluwemeer. Daarnaast vindt u hier een hoofdgebouw met diverse voorzieningen, zoals een overdekt zwembad, glow-in-the-dark midgetgolf, een indoor speelparadijs, een restaurant, luxe snackbar, ijssalon en een ruime recreatieruimte. Ook zijn er verschillende sport- en speelvelden beschikbaar. Voor nog meer avontuur ligt attractiepark Walibi Holland op slechts enkele honderden meters afstand. Het park is het hele jaar door geopend, zodat u op elk moment kunt genieten van al deze fantastische faciliteiten.

    Indeling van het Chalet
    Dit chalet, geschikt voor vier personen, is gelegen in een rustig gedeelte van het park, maar toch dichtbij alle faciliteiten. Het beschikt over een verzorgd terras en een eigen parkeerplaats. Dankzij de slimme indeling en gunstige locatie is dit chalet ideaal voor zowel eigen gebruik als verhuur.

    De woning beschikt over twee naast elkaar gelegen slaapkamers, beide voorzien van voldoende opbergruimte. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. De keuken is modern afgewerkt en van alle gemakken voorzien, inclusief inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de centraal gelegen keuken komt u in de woonkamer, die ruimte biedt voor zowel een zit- als eethoek.

    Extra Mogelijkheden
    In overleg met het park is het mogelijk om extra voorzieningen zoals een berging en veranda te laten plaatsen, waardoor u uw chalet nog verder kunt uitbreiden en verfraaien.

    Kenmerken

    Woonoppervlakte: 34 m²
    Perceelgrootte: 250 m²
    Kunststof kozijnen
    Inclusief inventaris en eigen grond
    2 slaapkamers, 4 slaapplaatsen
    Vraagprijs exclusief BTW
    Oplevering in huidige staat
    Aanvaarding in overleg

    Investeren in Eigen Gebruik én Verhuur
    Bij de aankoop van een vakantiewoning op EuroParcs Zuiderzee heeft u de keuze uit drie verschillende gebruiksmogelijkheden, waardoor u maximale flexibiliteit geniet:

    Volledig Eigen Gebruik
    U kunt ervoor kiezen om het chalet volledig voor uzelf te houden en te gebruiken wanneer u maar wilt. Dit is ideaal wanneer u op zoek bent naar een tweede huis om op elk moment van het jaar te ontspannen. Het chalet is dan altijd beschikbaar voor uw eigen vakanties of weekendjes weg.

    Verhuur Zelf Regelen
    Als u het chalet gedeeltelijk wilt verhuren, maar zelf de controle wilt behouden over het verhuurproces, dan kunt u ervoor kiezen de verhuur zelf te regelen. U bepaalt dan zelf wanneer het chalet beschikbaar is voor gasten en u zorgt voor de boekingen en administratie. Dit geeft u meer vrijheid en controle over wie uw chalet gebruikt.

    Verhuur via EuroParcs
    Voor wie een zorgeloze verhuurervaring wil, biedt EuroParcs een compleet verhuurprogramma aan. U bepaalt wanneer u het chalet zelf wilt gebruiken, en de rest van de tijd wordt het verhuurproces volledig uit handen genomen door EuroParcs. Zij verzorgen alles, van boekingen en gastcontact tot de schoonmaak. U ontvangt een aantrekkelijk rendement, zonder zelf iets te hoeven regelen. Bovendien profiteert u van de sterke marketing en het netwerk van EuroParcs, waardoor u verzekerd bent van een goed verhuurpotentieel.

    Welke optie u ook kiest, u geniet van een waardevolle investering en kunt rekenen op flexibiliteit en gemak.

    Interesse in de woning? Neem gerust contact op.  Bel naar 0525 745 805 stuur een email naar elburg@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.

    Kenmerken

    Bouwjaar:
    2018
    Aantal kamers:
    3
    Isolatie:
    Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, HR glas
    Ligging:
    Aan park
    Aantal slaapkamers:
    2
    Verwarming:
    CV ketel
    Woonoppervlakte:
    35 m2
    Warm water:
    CV ketel
    Perceeloppervlakte:
    175 m2
    Garage:
    Geen garage
    Inhoud:
    136 m3
    Status:
    Beschikbaar
    Buitenruimtes:
    0 m2

    Deel deze
    woning:

    Team

    text-1

    Met veel professionaliteit verzorgen wij een succesvolle verkoop, verhuur, aankoop of taxatie. Waar kunnen wij jou bij helpen?

    Meer over ons weten?

    Over ons


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.