Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Makelaarschap als verkoopmakelaar

Wil je jouw huidige woning verkopen? Groot gelijk. Het is daar een ideaal moment voor. Er is grote vraag naar koopwoningen in allerlei prijsklassen, ook in het exclusieve aanbod. Bovendien ligt de verkoopprijs gemiddeld hoog. We beginnen daarom met een gedegen waardebepaling en stippelen daarna een verkoopstrategie uit. Die voorzien we van een moderne presentatie, eventueel aangevuld met onze online bieden-service. Daarna kan het snel gaan, maar niet té gehaast wat ons betreft. Natuurlijk is een snelle verkoop heel wat waard. Daar zetten we ons absoluut voor in. Maar we zorgen er bovenal voor dat we voor jou het beste verkoopresultaat behalen.

Makelaarschap als aankoopmakelaar

De woningmarkt is harder dan ooit. Vind je een leuke woning op Funda? Dan ben je vaak al te laat. Heb je toch zo’n gewilde bezichtiging weten te plannen en blijkt de woning helemaal naar je zin? Dan is het nog maar de vraag of je het hoogste bod plaatst. Begeleiding bij aankoop is een ideale oplossing voor dit probleem. Wij weten als aankoopmakelaar precies waarmee we bezig zijn. Ook in de huidige woonmarkt helpen wij talloze kopers aan een woning. En de kosten die daarbij komen kijken? Die haal je er gemakkelijk uit. Alleen al vanwege het feit dat wij voor jou de beste aankoopprijs weten te onderhandelen.

 

Waardebepaling of taxatie door Makelaarschap

Heb jij verkoop- of verbouwplannen? Dan heb je een officiële taxatie nodig. Wij voeren deze graag voor je uit. We letten onder andere op de staat van jouw woning, de inhoud en oppervlakte, kwaliteit van constructies en bouwmaterialen, de ligging en omgeving, energiebesparende maatregelen en het type woning. Onze taxateur stelt daarna een taxatierapport op dat door iedere geldverstrekker geaccepteerd wordt. Eerst eens beginnen met een gratis waardedaling? Je kunt de waarde van je huis gemakkelijk zelf berekenen via onze handige rekentool.

Samenwerking Makelaarschap en PRTNRS

Kies je voor Makelaarschap, dan krijg je PRTNRS erbij. Wij bundelen onze krachten namelijk in een handige organisatie. De deskundigheid van huizen, zowel regulier als exclusief, maar ook het aanvragen van een hypotheek of het vernieuwen van je (woon)verzekering; het komt samen bij PRTNRS. Alles wat jij nodig hebt om goed voorbereid de woningmarkt te betreden vind je bij ons daardoor in één kantoor. Een vooruitstrevende aanpak die echt verschilt ten opzichte van andere makelaars. Wij volgen dan ook geen trends maar proberen ze voor te zijn! En dat leidt tot mooie successen. Zullen we van jouw woonwens ook een succes maken?

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap