Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Woning
Verhuren en beheren?

Makelaarschap doet meer dan alleen het vinden van de juiste huurder en de oplevering van de woning. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in vastgoedmanagement. Dat betekent dat wij na oplevering van de huurwoning aan de nieuwe huurder, het beheer van de woning volledig uit handen nemen. Als er bijvoorbeeld een reparatie uitgevoerd moet worden, zijn wij het eerste aanspreekpunt en zorgen wij voor een snelle oplossing. Ook bij achterstallige betalingen voeren wij het contact met de huurder en zorgen wij voor een correcte afhandeling. Wanneer de huurder zijn of haar contract opzegt, voeren wij een eindinspectie uit en zorgen wij ervoor dat contractuele verplichtingen worden voldaan voordat de borg wordt terugbetaald. Uiteraard kunnen wij hierna een geschikte nieuwe huurder vinden!

Voor wie is vastgoedmanagement bedoeld?

Als vastgoedmanager zijn wij er zowel voor zakelijke verhuurders zoals projectontwikkelaars, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), woningcorporaties en beleggers in vastgoed evenals particuliere verhuurders. Wanneer je twee woningen in bezit hebt – bijvoorbeeld in het geval van samengestelde gezinnen – of wanneer je voor langere tijd naar het buitenland gaat kun je als woningeigenaar dus ook denken aan vastgoedmanagement. Wij onderzoeken de mogelijkheden voor verschillende partijen graag aan de hand van een persoonlijk gesprek.

Ons doel: alle zorgen wegnemen

Makelaarschap neemt alle taken op het gebied van vastgoedmanagement uit handen, zodat jij geen zorgen meer hebt. Als verhuurder heb je geen omkijken naar het beheer van de woning en kun je de aandacht volledig richten op andere zaken. Wij zorgen voor een zorgeloze verhuurervaring, zowel voor de verhuurder als voor de huurder.

Dus, ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor vastgoedmanagement? Dan ben je bij Makelaarschap aan het juiste adres. Wij zorgen voor een professioneel en efficiënt beheer van jouw vastgoed. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

088 080 2820
verhuur@makelaarschap.nl

Gegevens MVA Vastgoedbeheer B.V.:
Makelaarschap Vastgoedmanagement is een handelsnaam van MVA Vastgoedbeheer B.V.

Bezoekadres:
Raadhuisstraat 32
3891 EB Zeewolde
Postadres:
Postbus 51
3890 AB Zeewolde

KvK: 88175235
BTW: 864527135B01

Makelaarschap als Vastgoedmanager?

Plan een adviesgesprek

Ik wil mijn bedrijfsonroerendgoed verkopen of verhuren.

    Inschrijven nieuwsbrief


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

    Makelaarschap