Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Altijd in de buurt
Eigenlijk is Makelaarschap altijd in de buurt. Inmiddels hebben we drie vestigingen verspreid over drie provincies in midden- en oost-Nederland. Neem Zeewolde. We zijn er de meest verkopende makelaar, mede doordat we actief zijn in iedere woonwijk. Wil jij eventueel een woning te koop zetten in Zeewolde Zuid? Dan ben jij vast benieuwd naar de nu volgende feiten.

Zeewolde Zuid in cijfers
In 2021 verkocht Makelaarschap maar liefst 26 woningen in Zeewolde Zuid. De gemiddelde doorlooptijd van de verkochte woningen was slechts 25 dagen. De vraagprijs per m² telde gemiddeld €2.641,- en de vraagprijs per woning €325.143,-. Makelaarschap is dus zeer succesvol in deze omgeving. Dat succes zit hem niet alleen in de grote vraag naar woningen. Het is ook te danken aan onze aanpak.

Onze aanpak
Makelaarschap zorgt ervoor dat jouw woning zichtbaar is op de juiste plekken. Online zetten we in op innovatie, door bijvoorbeeld gebruik te maken van online bieden. We scoren een 9,3 op Funda, wat natuurlijk hét woningplatform van Nederland is. Daarnaast verleggen we onze grenzen door uit te kijken naar verkooptools zoals Cribb. Offline doet er ook toe. We maken we onder meer gebruik van foldercampagnes waarmee we woningzoekenden aan ons binden.

Veel geïnteresseerden
Wij weten dat er veel mensen zijn die graag in Zeewolde Zuid willen wonen. Het is de groenste wijk van Zeewolde. Niet alleen vanwege duurzame woningen maar voornamelijk vanwege de ruim opgezette buurt die grenst aan het bos. Liefhebbers van een goede wandeling wonen hier ongetwijfeld met veel plezier. Bovendien is het strand voor inwoners van Zeewolde Zuid altijd dichtbij. Net als kinderspeelplaatsen en dagelijkse voorzieningen. Kortom, een topwijk. Zowel voor kopers als verkopers.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Plan een vrijblijvende waardebepaling. Neem gerust contact met ons op!

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap