Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Maar wie zijn wij?

Noor:
Noor is coördinator van de binnendienst zorgt ervoor dat achter de schermen van de binnendienst alles gestroomlijnd is. Ook ondersteunt ze in het dagelijkse werk van de binnendienst en bezoekt ze regelmatig onze andere vestigingen.

 

Ana:
Ana heeft de achtergrond van hypotheken, Ana weet hoe beide kanten bij elkaar komen. Tevens is Ana verantwoordelijk voor de financiële administratie en het beantwoorden van mails, opnemen van de telefoon, het maken van woning presentaties en het opmaken van koopovereenkomsten.

 
Désirée:
Désirée is Assistent Makelaar en is verantwoordelijk voor de het beantwoorden van mails, opnemen van de telefoon, het maken van woning presentaties en het opmaken van koopovereenkomsten. Tevens voert Désirée zo nu en dan bezichtigingen uit.

Hoe ziet onze dag er uit?

08:30 – Start van de dag
Met een lekker bakje koffie of thee starten wij de dag, elk op een andere locatie. Meestal bellen wij elkaar even om de dag te bespreken of gewoon om bij te praten. De dag begint met het doornemen van e-mails, het plannen van de dagelijkse taken en het beantwoorden van de telefoon.

12:30 – 13:00 – Pauze
Een welverdiende pauze om even te ontspannen en op te laden voor de middag. Sommigen van ons nemen de tijd om buiten een frisse neus te halen, terwijl anderen wellicht gezellig samen lunchen, zij het op afstand.

13:00 – 17:00 – Middagsessie begint
De middag gaat verder met het coördineren van bezichtigingen, het beantwoorden van telefoontjes en het afhandelen van administratieve taken.

De dag van de binnendienst van de makelaardij is een continu proces van coördinatie, communicatie en toewijding. Met onze inspanningen vormen wij de ruggengraat van een succesvol makelaarskantoor.

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap