Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Innovatieve makelaar
In bepaalde opzichten zijn we trouwens wel nieuw. Of beter gezegd: vooruitstrevend. We stellen graag doelen, zoals deze mooie vestiging aan [adres]. Een ‘nieuwerwetse’ makelaar zou je ons dus kunnen noemen, al klinkt die term op zich juist ouderwets. Daarom zeggen we zelf liever: innovatief. Je ziet het terug in onze dienstverlening. Makelaarschap is dynamisch. We hebben een team met grote passie voor verkoop en aankoop van huizen in de Amersfoortse buurten. Als bewezen NVM-makelaar zien we bovendien geen barrières in de huidige woningmarkt.

Moderne aanpak
Het is voor verkoop juist een fantastische tijd. Al kan het ook te snel gaan. Ben je bang dat je daardoor niet het onderste uit de kan haalt? Wij garanderen de hoogst haalbare verkoopprijs. En is aankoop momenteel moeilijk? Nee hoor. Huizen worden inderdaad niet meer aangekocht zoals dat hier tien jaar geleden ging. Maar succesvol aankopen in Amersfoort kan zonder meer. Of het nu gaat om woningen in het reguliere of exclusieve segment. Het vraagt gewoon om een nieuwe, toekomstbestendige aanpak.

One-stop-shop
Zoals een one-stop-shop: een plek waar je met al je huisgerelateerde vragen terecht kunt. Makelaarschap is dat. Wij zijn onderdeel van een overkoepelende organisatie: PRTNRS. Heb je dus naast verkoop of aankoop ook hulp nodig bij financiering en verzekering? Dan brengen we je niet in contact met ons netwerk. Nee, wij zijn het netwerk.

Geen beperkingen
En wat dacht je van onze andere mogelijkheden? Zoals online bieden; wat het verkoopproces aanzienlijk vergemakkelijkt. Beide partijen zijn hier namelijk mee geholpen. Zeker nu eens te meer blijkt dat we in het digitale tijdperk leven. Waarom zou je daar geen gebruik van maken? Wij denken in antwoorden in plaats van beperkingen. Zo zijn we bij Makelaarschap. Het is onderdeel van ons bestaan. Kijk maar eens naar onze kernwaarden:

•   Oplossingsgericht

Problemen kennen wij niet. Makelaarschap denkt altijd in oplossingen. Wij zoeken altijd naar de juiste weg. En als die er niet is, dan maken we er een!

•   Innovatief

Makelaarschap is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden, technieken en verbeteringen. Wij gaan mee met de tijd, zodat jij altijd voorzien bent van de beste mogelijkheden.

•   Meedenkend

In alles denkt Makelaarschap met jou mee. Van de eerste plannen tot aan uitvoering, en van verkoopstrategieën tot resultaat, maar ook het afsluiten van de juiste verzekeringen of financiering.

Goed bereikbaar
Tot slot: een huis aankopen of verkopen is een grote verandering in je leven. Of je dat nu voor de eerste keer doet of al vaker hebt gedaan. Daarom zijn wij bereid ook buiten onze kantooruren voor jou klaar te zijn. Heb je tijdens het traject een vraag? Stuur gerust een Whatsapp. Heb je een mooi huis gezien in Amersfoort en kun je alleen in het weekend bezichtigen? Dan maken we daar toch tijd voor? Wij begrijpen als geen ander dat jij een spannende tijd tegemoet gaat. Daarom zorgen we voor uitstekende begeleiding. Dat blijkt wel uit onze gemiddelde klantwaardering; een 9,5. Ja, bij ons zit je keigoed!

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap