Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Ben je van plan om binnenkort afscheid te nemen van jouw huis en te beginnen aan een nieuw avontuur? Leuk! Maar er komt natuurlijk wel veel kijken bij het (ver)kopen van een huis. Als makelaar in Flevoland kan Makelaarschap je hier echter goed bij helpen. Van A tot Z zullen onze specialisten je ondersteunen bij de aan- of verkoop van jouw huis, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken en alleen bezig kunt zijn met de leuke dingen. Wij regelen de rest!

Full-service ondersteuning bij aan- en verkoop

Makelaarschap zorgt bij iedere klus voor full-service ondersteuning. Dat wil zeggen dat we je zowel bij de aan- als verkoop van jouw huis van A tot Z helpen. Het gaat hierbij dus van de eerste plannen tot een de overdracht bij de notaris. We zijn een makelaar in Flevoland met enkel experts en specialisten in huis, zodat we je altijd aan de scherpste deals kunnen helpen. Makelaarschap is innovatief en meedenkend en de laatste van onze drie kernwaarden is onze oplossingsgerichtheid. Problemen kennen wij niet en met oplossingen komen wij des te meer.

Een fijne gedachte tijdens de ondersteuning van Makelaarschap zal zijn dat wij onszelf een NVM-makelaar mogen noemen. Dat wil zeggen dat wij lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Als makelaar in Flevoland zijnde levert dit zowel tijdens het aan- als verkopen van jouw huis de nodige voordelen op. Als NVM-makelaar beschik je namelijk over een zeer groot netwerk – groter dan de meeste andere makelaars in Flevoland – en dat zorgt ervoor dat het potentiële aantal (ver)kopers direct een stuk hoger wordt. Op die manier is het eenvoudiger als makelaar in Flevoland om een huis te (ver)kopen en staan we bovendien sterker in de onderhandelingen over de scherpste deals.

Hulp bij aan- of verkoop? Neem contact op met Makelaarschap!

Zoek jij hulp bij de aan- of verkoop van jouw huis en geloof je dat wij van de makelaars in Flevoland jou het beste kunnen ondersteunen? Neem dan nog liever vandaag dan morgen contact met ons op en onderzoek of wij iets voor je kunnen betekenen! We kunnen je te allen tijde van A tot Z helpen met alle zaken omtrent het aan- of verkopen van jouw (nieuwe) huis, zodat jij je alleen nog maar met de leuke dingen bezig hoeft te houden. Samen gaan we voor de beste deals!

Woning kopen of verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap