Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Makelaarschap Michiel Koudijs

De uitbreiding naar Naarden Vesting komt tot stand door de overname van Michiel Koudijs Makelaars. Een NVM-makelaar met ruim veertig jaar ervaring op het gebied van verkoop, aankoop en taxatie, maar ook verhuur van woningen of bedrijfspanden en aankoop BOG. Aan de kennis en kunde van dit gerenommeerde makelaarskantoor voegen wij onze bekende formule toe. Dat betekent: meedenken, innovatie en oplossingen voor de woningmarkt in Naarden en omgeving. De nieuwe vestiging heeft de nieuwe handelsnaam Makelaarschap Michiel Koudijs.

Woningmarkt Gooi en Vechtstreek

Regio Gooi en Vechtstreek is een uitdagende omgeving waar mooie kansen uit voortkomen. Makelaarschap Michiel Koudijs is er voor kopers en verkopers in Naarden, Bussum en Huizen, maar ook Hilversum, Wijdemeren, Blaricum en Laren. Of dichter bij Amsterdam en het IJmeer via Muiderberg en Muiden. Naast eengezinswoningen en appartementen in dit werkgebied, is via het Baerz & Co lidmaatschap ook exclusief woningaanbod te vinden, zoals woonboerderijen en monumentale woningen.

Verkopen en kopen via Makelaarschap

Makelaarschap is jouw NVM-Makelaar met vestigingen in Flevoland, Gelderland, Utrecht en de regio Gooi en Vechtstreek in de plaatsen Zeewolde, Harderwijk, Amersfoort en Naarden Vesting. Onderling werken wij snel en slim samen. Wij vormen een eenheid op de woningmarkt en delen samen een groot zoekersbestand. Daarnaast maken wij gebruik van innovatieve technieken zoals de tool ‘online bieden’.

“Super dat Makelaarschap je de optie geeft om het huis op de website te laten zetten en dat je huis dan online geveild kan worden” – Een Funda gebruiker.

Een ruime meerderheid van de woningen in ons aanbod verkopen wij boven de vraagprijs, met opbrengsten boven het landelijke gemiddelde. Een ideale combinatie ontstaat wanneer wij naast verkoop- ook aankoopmakelaar zijn. Makelaarschap is in dat geval in een vroeg stadium bij jouw plannen betrokken, op de hoogte van woonwensen en de financiële mogelijkheden. Zodoende zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos kunt doorstromen naar een volgende woning.

Makelaarschap en PRTNRS

Naast expertise op het gebied van makelaardij, voorziet Makelaarschap opdrachtgevers van oplossingen zoals hypotheekadvies en verzekeringen. Onder de noemer PRTNRS werken wij intern nauw samen met Hypotheekzaak en Verzekerzaak. Wil jij kennismaken met onze makelaars in Naarden Vesting? Ontmoet Makelaarschap Michiel Koudijs aan de Cattenhagestraat 2. Graag tot ziens!

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap