Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Woning verkopen in Harderwijk
Ben jij een Harderwijker en ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij kennen de woonwijken, de mensen en de wensen. Onze NVM-makelaar in Harderwijk is er namelijk geboren en getogen. Zo nieuw zijn wij dus niet. Maak vrijblijvend een afspraak met Makelaarschap voor een waardebepaling. Dan ontvang jij tevens persoonlijk verkoopadvies. Doe er jouw voordeel mee! Want voor verkoop is het een fantastische tijd.

Innovatieve verkoopmakelaar
Dankzij onze innovatieve aanpak breken we records in alle regio’s waar wij actief zijn. Als vernieuwer maken we slim gebruik van de tool ‘online bieden’. Makelaarschap heeft een team dat uitblinkt qua kennis, ambitie en ervaring. In Zeewolde is Makelaarschap daardoor de méést verkopende NVM-makelaar. In Amersfoort zetten wij grote stappen. Nu volgt Harderwijk.

Woning kopen in Harderwijk
Wil jij een woning kopen in de omgeving Harderwijk? Bekijk ons woningaanbod eens of schakel onze NVM-aankoopmakelaar in. Stap gerust binnen of maak een afspraak met Makelaarschap voor doelgericht advies. Wij vertellen jou graag hoe wij jou effectief kunnen helpen. Tijdens de zoektocht en onderhandelingsfase, maar ook bij opstart en nazorg.

Verbindende aankoopmakelaar
Een goede financiële voorbereiding is een must voor kopers. Binnen de vestiging Harderwijk schakelen we daarom moeiteloos over van advies bij aankoop naar hypotheekadvies. Wil jij graag weten wat jij maximaal kunt lenen? Hypotheekzaak maakt het inzichtelijk (o.a. met deze handige rekentool). Wil jij jouw pas gekochte woning daarnaast goed verzekeren? Heel verstandig. Wij helpen jou aan deskundig verzekeringsadvies. Ontdek de voordelen van Verzekerzaak. Daar woon jij zekerder van.

Ontmoet Makelaarschap en PRTNRS
Huis, hypotheek en verzekering? Dat regel jij natuurlijk via Makelaarschap en PRTNRS. Samen bieden wij oplossingen voor allerlei vragen die zich op jouw woonpad voordoen. Wil jij kennismaken in Harderwijk? Ontmoet ons aan de Luttekepoortstraat 23. Graag tot ziens!

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap