Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Al geruime tijd hebben we bij Makelaarschap onze steun betuigd aan Tennis Vereniging Huizen, met ons reclamedoek op baan 2. Maar vanaf dit jaar gaan we nog een stap verder. Het is met trots dat we onze naam verbinden aan het toernooi, dat vanaf nu bekend zal staan als het Open Dubbel Makelaarschap Toernooi.

Deze samenwerking komt op een bijzonder moment, want dit jaar heeft het toernooi een nieuw record behaald met maar liefst 392 deelnemers. Het is een eer voor ons om onze naam te verbinden aan dit evenement dat zo’n grote aantrekkingskracht heeft op de lokale tennisgemeenschap.

 

Het sponsoren van een tennistoernooi gaat voor ons verder dan alleen het plaatsen van een logo op een bord. Het gaat om het ondersteunen van een gemeenschap, het bevorderen van gezonde activiteiten en het creƫren van verbondenheid. Sport is een krachtig middel om mensen samen te brengen, ongeacht hun achtergrond of vaardigheidsniveau, en wij zijn er trots op om hier een rol in te spelen.

Als Makelaarschap geloven we in het belang van het ondersteunen van lokale initiatieven en het bevorderen van een actieve levensstijl. Door onze naam te verbinden aan het Open Dubbel Makelaarschap Toernooi hopen we niet alleen de sport te bevorderen, maar ook de gemeenschap te versterken.

Dus laten we samen het racket oppakken, de baan op gaan en genieten van een fantastisch toernooi vol spanning, plezier en sportiviteit. We zien jullie daar!

 

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap