Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Er ontstaan kansen!

Direct bellen zodra er via jouw zoekopdracht een leuke woning voorbijkomt. Dat advies geven wij aan iedere woningzoekende. Gedurende 2021 en het begin van 2022 was het zo dat agenda’s binnen no time volstonden. Sterker nog, soms werden bezichtigingen al gepland voordat de woning op Funda of onze social media verscheen. Daar lijkt nu verandering in te komen.

“Er zijn op dit moment kansen voor wie zich op alle vlakken goed heeft voorbereid”

Woning kopen in 2022?

Er is meer vraag dan beschikbaar woningaanbod in de provincies Flevoland, Gelderland, Utrecht en in de regio Gooi en Vechtstreek. Grote kans dat jij dit de afgelopen tijd aan den lijve ondervonden hebt. Nu wordt het interessant om (opnieuw) actie te ondernemen. Terwijl de concurrentie afstand lijkt te nemen, groeien jouw kansen. Mits je goed voorbereid bent:

 • (Her)formuleer jouw woonwensen met ‘harde’ en ‘zachte’ eisen;
 • Financiering? Vraag Hypotheekzaak voor een second opinion;
 • Laat niets meer aan het toeval over: schakel een aankoopmakelaar in.

Zo goed mogelijk voorbereid!

Dus denk jij na over het (ver)kopen van een woning, het afsluiten van een hypotheek of wil je een verzekeringscheck? Informeer bij Makelaarschap en PRTNRS. Wij hebben kennis van wonen, financieren en verzekeren. Plan vrijblijvend een eerste kennismaking. Samen kunnen wij je uitstekend helpen.

Deel dit
blogbericht:

Jouw kansen doorspreken?

  Inschrijven nieuwsbrief

  ;


  Registreren

  Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

  Makelaarschap