Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Officiersappartementen

€ 455.000,- tot € 515.000,-
127 m2 - 132 m2
woonoppervlakte
Een perceel
van -
Afbeeldingen
Plattegronden
Afbeeldingen
Plattegronden

Omschrijving

Blokappartementen

De officiersappartementen vormen de centrale blikvanger van het project. In het gebouw zijn 4 woonlagen met op elke verdieping 2 woningen. Er is een lift en een trappenhuis aanwezig. Parkeren is mogelijk op de privéparkeerplaats in de directe nabijheid van het appartement. De appartementen op de begane grond hebben een voor- en achtertuin. Deze appartementen hebben een parkeerplaats op eigen erf. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn gelijk. Er zijn standaard 2 slaapkamers gepland maar een derde slaapkamer is een optiemogelijkheid. De appartementen op de bovenste verdieping hebben zowel een fantastisch uitzicht over het “Wolderwijd” aan de voorzijde als ook richting de bossen van het Horsterwold aan de achterzijde. Voor alle appartementen is voorzien in een berging, waarbij deze berging voor de appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping is gecombineerd met een carport.

De Penthouses (twee bovenste appartementen) worden u aangeboden met een “vanaf prijs” waarop u eventueel hoger kunt inschrijven met een biedingsprijs. Het hoogste bod wordt gegund.

MAKELAARSCHAP-AANBOD-PORTRET

Interesse in de woning? Neem gerust contact op.  Bel naar 036 522 12 37, stuur een email naar zeewolde@makelaarschap.nl of vul het contactformulier in.


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap