Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Hoe werkt het?

  1. Registratie door NVM-makelaars: Deelnemende huizen worden geregistreerd door NVM-makelaars, die ervoor zorgen dat deze beschikbaar zijn voor bezichtiging tijdens de Open Huizen Dag.
  2. Verkennen van beschikbare huizen op Funda: Geïnteresseerde kopers kunnen voorafgaand aan de dag de lijst met deelnemende huizen bekijken op Funda, het online platform voor vastgoed.
  3. Openstelling tussen 11.00 en 15.00 uur: Op de dag zelf zijn de deelnemende huizen open voor bezichtiging tussen 11.00 en 15.00 uur. Dit biedt kopers de mogelijkheid om op eigen tempo verschillende huizen te bekijken.
  4. Vrijblijvende bezichtiging: Kopers kunnen op een laagdrempelige manier meerdere huizen bezoeken en rondkijken. Er is geen verplichting tot aankoop en er zijn geen afspraken nodig voorafgaand aan de bezichtiging.
  5. Onderhandelen met de NVM-makelaar: Na de bezichtiging kunnen kopers, indien ze geïnteresseerd zijn, verdere stappen ondernemen en onderhandelen met de betrokken NVM-makelaar.

 

 

Het belangrijkste aspect van de NVM Open Huizen Dag is de vrijblijvende en toegankelijke aard ervan. Kopers hebben de mogelijkheid om op één dag meerdere huizen te verkennen, zonder zich te hoeven committeren aan een specifiek huis. Het evenement biedt een praktische manier om een breed scala aan huizen te bekijken en helpt kopers bij het vormen van een beter beeld van hun wensen en voorkeuren op de huizenmarkt.

 

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap