Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Waarom een speeddate met de makelaar?

Het idee is om een ontspannen sfeer te creëren waarin beide partijen vrijuit kunnen praten over hun wensen en verwachtingen. Een echt gesprek waarin de makelaar kan luisteren naar wat de klant écht zoekt in een huis.

Maar het gaat verder dan alleen maar kletsen over de ideale woning. Deze ‘Speeddate met je Makelaar’ biedt ook de mogelijkheid voor potentiële kopers om vrijblijvend een afspraak te maken met de makelaar om dieper in te gaan op hun specifieke behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een knus appartement in de stad of een ruime villa in de buitenwijken, de makelaar staat klaar om advies te geven en te helpen bij het vinden van jouw perfecte match.

En laten we eerlijk zijn, wat is er romantischer dan het vinden van je droomhuis op Valentijnsdag? Dus als je op zoek bent naar liefde op het eerste gezicht, maar dan met stenen en cement in plaats van met hartjes en bloemen, overweeg dan eens om deel te nemen aan een ‘Speeddate met je Makelaar’ evenement. Wie weet vind je die ene speciale woning waar je hart écht sneller van gaat kloppen.

 

Wat mag je verwachten:

• Een informele kennismaking met jouw en jouw huis

• De kans om al je vragen over het ver- en koopproces te stellen.

• Advies op maat over hoe we jouw woning zo aantrekkelijk
mogelijk kunnen presenteren om samen tot het beste resultaat te
komen.

Hoe meld je je aan voor de speeddate?

Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent! Stuur een DM, e-mail naar welkom@makelaarschap.nl of bel ons op 088 080 2830.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Wij kijken ernaar uit om jou en je woning te ontmoeten op deze speciale dag.

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap