Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Flevoland, Utrecht en Gelderland
Makelaarschap en PRTNRS zijn nu bereikbaar in Zeewolde, Amersfoort en Harderwijk. We breiden ons werkgebied dus succesvol uit. Dankzij deze nieuwe vestiging bedienen we een nóg groter deel van de Nederlandse woningmarkt. Het innovatieve concept van PRTNRS als one-stop-shop? Dat is hierdoor voor steeds meer mensen binnen handbereik. Makelaardij, hypotheek- en verzekeringsadvies onder één dak. Daarin onderscheiden wij onszelf van traditionele makelaars. Oók in Harderwijk.

Speciale openingsactie
Binnen PRTNRS is Makelaarschap jouw betrouwbare partner in wonen. Wij boeken zeer mooie resultaten in de regio’s waar wij actief zijn. Dat ‘succes’ geeft ons het vermogen om steeds meer mensen zoals jij te helpen. Ben jij iemand met een koop of verkoopwens in Harderwijk? Dan willen wij aan de basis staan van jouw woongeluk. Precies daarom biedt Makelaarschap Harderwijk jou de volgende openingsactie:

Verkoop jouw woning voor 31 maart 2022 via Makelaarschap Harderwijk en ontvang 50% van de verkoopcourtage plus de kosten van het marketingpakket retour.

Bezoek Makelaarschap Harderwijk
Onze openingsactie is de kers op de taart. Een cadeau aan jou! Haal er jouw voordeel uit, want voor verkoop is het een geweldige tijd. Dat kunnen we niet vaak genoeg benadrukken. De derde vestiging van Makelaarschap en PRTNRS mag er trouwens écht zijn. Het is een historisch hoekpand met een moderne uitstraling (en zwarte details, geheel in PRTNRS stijl). Grote kans dat jouw oog erop valt als jij het centrum van Harderwijk inloopt. Stap eens binnen! Maak kennis en oriënteer jezelf. Wij staan klaar voor nieuw succes!

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap