Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Een centrale ligging
“Stefan en ik hebben elkaar twintig jaar geleden leren kennen tijdens het werk op een Indonesische-markt op het Malieveld in Den Haag. Stefan woonde daar,” vertelt Elvira. “Zelf kom ik uit Alkmaar.” We wilden graag meer centraal wonen vanwege familie en werk.” De zoektocht naar een woning was gestart.

Vroege kennismaking
We kunnen het ons nu haast niet voorstellen, maar het stel ontmoette Jasper Annink pre-Makelaarschap. “Hij liet ons enkele huizen zien in Zeewolde. Dat was onze eerste kennismaking met Jasper.” In 2018 trof het drietal elkaar weer. “Want het huis dat we in 2006 in Zeewolde kochten hebben we in 2018 via Makelaarschap verkocht.”

Een woning eigen maken
Elvira en Stefan kozen voor een uitdaging. Een nieuwbouwwoning aan De Bente 28 in Zeewolde om precies te zijn. “We wilden zo’n project graag eens zelf ervaren. We zagen de woning gaandeweg steeds verder opgebouwd worden. Op een gegeven moment kun je in het huis gaan kijken en zie je het resultaat van wat je hebt afgesproken. We hebben veel geleerd in dat hele proces.”

Een fijne omgeving
“De plek is ook gewoon hartstikke mooi. Je zit er net achter de dijk. We wandelden er vaak met onze bordercollie Elmo. Er is de mogelijkheid voor verschillende sporten, zoals wielrennen en mountainbiken. Natuurlijk ben je zo in Harderwijk, op de Veluwe maar ook in Amsterdam. Je zit dus centraal en het is heerlijk om van alles zo dichtbij te hebben.”

Nieuw avontuur
Toch verkochten Elvira en Stefan hun woning recent. Succesvol zelfs én via een inmiddels bekend gezicht: verkoopmakelaar Makelaarschap. “De wens om toch meer ruimte rondom het huis te hebben en daarnaast de grote vraag naar huizen op de huizenmarkt bracht ons tot verkoop. We konden nu goed verkopen en hakten daarom de knoop door.” Er volgt een nieuw avontuur. “Wat dat gaat worden weten we nog niet precies dus wonen we nu tijdelijk in een huurwoning vanwaar we dit rustig kunnen gaan uitwerken”

Persoonlijk contact
Tijdens de verkoop van De Bente 28 en de daaropvolgende zoektocht naar een nieuwe woning is er steeds contact geweest met Jasper. Ook buiten kantoortijden. “Het is zakelijk maar vertrouwd. Ik ervaar hem eigenlijk als een goede kennis; helemaal niet als iemand die komt vertellen hoe jij je zaken moet regelen. En doordat Makelaarschap zo breed georiënteerd is zullen we ook zeker voor andere financiële zaken naar hem toegaan.” Een groot voordeel van de diensten die Makelaarschap samen met PRTNRS bundelt.

Betrokkenheid
Omstandigheden in de privésfeer zorgden er overigens voor dat Elvira en Stefan gaandeweg het verkooptraject af en toe wat gas terugnamen. “Jasper toonde daar veel begrip voor. Hij gaf ook aan: neem de ruimte.” Die persoonlijke betrokkenheid werd op prijs gesteld. “Er zijn veel bedrijven die dat over zichzelf zeggen, maar bij Makelaarschap voelden we dat echt. De beleving was er. We hebben hen ook als verkoopmakelaar aanbevolen bij vrienden. Zij verkopen én kopen nu via Makelaarschap.”

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap