Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Boudewijn Tosseram: NVM Register Makelaar & Taxateur in Utrecht.

Als makelaar/taxateur heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan in de stad Utrecht maar ook in Leidsche Rijn, Vleuten- De Meern, Maarssen, IJsselstein en Nieuwegein ken ik volledig de weg. “Samen met de klant hun droomwoning helpen zoeken, vinden en uiteindelijk succesvol aankopen of verkopen; daar doe ik  het voor.  In 2012 besloot ik mijn expertise verder uit te breiden en ben ik naast verkopen en aankopen begonnen met taxeren van woningen. Het begrijpen van de waarde van onroerend goed is van cruciaal belang in een snel veranderende markt, en ik ben er trots op dat ik mijn klanten kan voorzien van nauwkeurige en betrouwbare waarderingen. De stad is zeer divers en breed georiënteerd. De bedrijvigheid, cultuur en continue ontwikkelingen spreken mij aan. Wil je graag in de levendige stad wonen of het rustige, groene gedeelte? Utrecht heeft heel veel te bieden.

Ons nieuwe adres is:

Maliebaan 20

3581 CN Utrecht

 

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap