Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Voordeel 1: één adres

Op de woningmarkt zijn verschillende partijen actief, die opereren in elkaars verlengde. Neem bijvoorbeeld een hypotheekadviseur, die doorgaans gedurende het verkoop- of aankooptraject op meerdere momenten contact heeft met de makelaar. Kortom: de expertises van deze partijen raken elkaar. Door PRTNRS bevinden die partijen, die meestal los van elkaar fungeren, zich samen onder één dak. Dat is voor jou als klant gemakkelijk, want alle vragen die te maken hebben met huizen en verzekeringen stel je ons gemakkelijk.

Voordeel 2: rappe communicatie

De PRTNRS spreken elkaar dagelijks, de spreekwoordelijke lijntjes zijn erg kort. Dat maakt het erg gemakkelijk om ‘even’ bij elkaar binnen te stappen om een vraag te stellen. Waar je bij een externe samenwerkingspartner vaak lang moet wachten op antwoord en er onderling niet altijd bereidwilligheid is elkaar te helpen, heb je hier bij PRTNRS geen last van. 

Voordeel 3: gegarandeerd expertise

Onderling zijn de PRTNRS niet bang om elkaar om hulp te vragen, wanneer hun kennis of expertise tekort schiet. Dat is vooral handig bij kwesties die elkaars vakgebied raken, wat vaak voorkomt in ons vakgebied. De klant profiteert daarvan, doordat de PRTNRS uit een gezamenlijk expertise kunnen putten en gemakkelijk een collega kunnen inschakelen, zodat bijvoorbeeld geen vraag onbeantwoord blijft.

Voordeel 4: een breed netwerk

De gemiddelde LinkedIn gebruiker in Nederland heeft zo’n 188 connecties. Moet je nagaan hoeveel gezamenlijke LinkedIn connecties de PRTNRS gezamenlijk hebben! Het netwerk van PRTNRS is enorm. De klant lift hierop mee, doordat we hierdoor de beste medewerkers kunnen aantrekken en altijd op de hoogte zijn van ontwikkelingen in onze sector. 

Je ziet het, die PRTNRS zijn zo gek nog niet… Kijk voor meer informatie eens op www.prtnrs.nl. Denk je van toegevoegde waarde te zijn op onze groep PRTNRS? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. 

Deel dit
blogbericht:

;


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap