Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Wanneer je besluit te gaan verhuizen zijn er allerlei zaken die moeten worden geregeld. Uiteraard moet het eerst nog maar eens lukken om een nieuw huis te kopen en het oude huis moet juist van de hand worden gedaan. Heb je inmiddels een nieuw huis op het oog? Dan moeten ook zaken als het afsluiten van de juiste hypotheek worden geregeld. Het zijn allemaal dingen waar je niet iedere dag mee bezig bent en zodoende kan je vaak wel wat hulp gebruiken. Makelaarschap is een makelaar in Naarden die je van A tot Z begeleidt met de aan- en verkoop van je huis. Meer weten? Lees dan snel verder!

Full-service ondersteuning

Als makelaar in Naarden Vesting neemt Makelaarschap je dus graag alle zorg uit handen wat betreft de zaken rondom aan- en verkoop van jouw (nieuwe) huis. We kunnen en willen je vanaf de eerste plannen tot aan de overdracht bij de notaris helpen, wetende dat er van alles bij komt kijken.

Zo is het in de huidige huizenmarkt niet eenvoudig om jouw droomhuis te vinden en, wanneer je een huis koopt, wil je natuurlijk dat de beste deal uit het vuur wordt gesleept. Het zijn allemaal zaken waar onze experts gespecialiseerd in zijn en dus kunnen we je als makelaar in Naarden zijnde goed van dienst zijn.

Méér dan alleen aan- en verkoop

Onze diensten reiken echter verder dan het ondersteunen bij het aan- en verkopen van huizen in Naarden. Zo heeft Makelaarschap nog veel meer specialisten in huis die je kunnen helpen met allerlei zaken die hiermee te maken hebben. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan advies of hulp bij het vinden van de juiste hypotheek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Maar ook voor een officiële taxatie, waardebepaling van een huis, verhuur of het aanvragen van een bouwkundige keuring stropen wij onze mouwen graag op. Kortom: We doen er graag alles aan om jou zoveel mogelijk te ontzorgen en uiteindelijk met een verbluffend resultaat te komen.

Lid van Nederlandse Vereniging van Makelaars

Goed om te weten is dat Makelaarschap overigens niet zomaar een makelaar in Naarden Vesting is. Wij maken namelijk deel uit van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en zodoende kunnen wij ons met recht een NVM-makelaar noemen. Dit gaat direct gepaard met een paar grote voordelen. Doordat wij NVM-makelaar zijn, beschikken we over een zeer uitgebreid netwerk met allerlei potentiële (ver)kopers. Hierdoor weten wij goed wat er zich op de markt afspeelt en zijn we er snel bij als er een huis wordt aangeboden die aan jouw voorwaarden voldoet.

Innovatief, oplossingsgericht en meedenkend

Makelaarschap is niet enkel makelaar in Naarden, maar heeft vestigingen op nog drie andere plekken. We zijn namelijk ook goed vertegenwoordigd in Utrecht, Elburg, Zeewolde en Harderwijk en kennen daar de markt ook uit ons duim. Altijd en overal staan onze drie kernwaarden voorop. Zo is Makelaarschap innovatief doordat wij onze klanten altijd de allerbeste mogelijkheden willen voorschotelen middels de nieuwste technieken en verbeteringen.

Onze andere kernwaarden zijn onze oplossingsgerichtheid en het feit dat wij meedenkend zijn. Bij onvoorziene situaties zoeken wij altijd kalm naar de juiste oplossing om tot het beste resultaat te komen en bij iedere stap in het koop- of verkooptraject denken we met je mee om de juiste keuzes te maken. Dat doen wij niet alleen tijdens kantooruren, maar je kunt ook op onze steun rekenen in de avonduren of in het weekend!

Hulp nodig bij de aan- of verkoop van jouw huis? Schakel de Naarden makelaar in!

Dus wil je een huis kopen in Naarden en is een makelaar geen overbodige luxe voor advies en ondersteuning van A tot Z tijdens de ver- of aankoop van een huis? Neem dan contact op met Makelaarschap en kom erachter met welke diensten wij jou kunnen begeleiden! Samen gaan we voor het beste resultaat zodat jij straks middels een goede deal in een droomhuis woont!

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap