Oplossingsgericht
Innovatief
Meedenkend

Makelaarschap

Profiteer van de beste hulp bij Makelaarschap, dé makelaar van Zeewolde!

Ben jij van plan om binnenkort een nieuwe woning te gaan kopen en kan je zodoende wel wat hulp gebruiken bij het afsluiten van de juiste hypotheek en verzekering? Of ga je jouw woning juist verkopen en ben je om die reden op zoek naar een betrouwbare makelaar in Zeewolde? Dan ben je bij Makelaarschap aan het juiste adres! Deze makelaardij in Zeewolde helpt je bij alles wat met het aan- en verkopen van jouw huis te maken heeft. Met een gedreven team vol professionals streven wij voor iedere klant naar de beste resultaten.

 

Makelaarschap voert verschillende diensten voor je uit

Makelaar in Zeewolde Makelaarschap is niet alleen gespecialiseerd in het aan- en verkopen van jouw woning, maar heeft daarnaast nog meer diensten waarmee het zich bezighoudt. Als makelaardij in Zeewolde helpen we je bij de waardebepaling van jouw woning, kunnen we je van dienst zijn bij het zorgen voor de juiste papieren na een officiële taxatie voor het verkrijgen van een hypotheek en kan je via ons een bouwkundige keuring regelen. Ben je benieuwd welke hypotheek er het beste bij jou past? Ook dan zijn wij één van de makelaars in Zeewolde die jou daar goed bij kunnen helpen om aan jouw droomwoning te kunnen voldoen. Als laatste ondersteunen wij je ook graag bij het kiezen van de juiste verzekering voor jouw nieuwe woning.

 

Oplossingsgericht, innovatief en meedenkend

Als makelaardij in Zeewolde heeft Makelaarschap drie kernwaarden hoog in het vaandel staan. Makelaarschap is oplossingsgericht, innovatief en meedenkend. Met onze oplossingsgerichtheid willen wij uitstralen dat we altijd zoeken naar de juiste weg en hierbij niet denken in problemen, maar juist in oplossingen. Innovatief zijn houdt volgens ons in dat we altijd meegaan met de tijd en zodoende blijven zoeken naar verbeteringen en nieuwe technieken. Doordat wij meedenkend zijn, helpen wij jou tijdens het gehele proces door mee te denken over wat het beste voor je is. Dit gebeurt al vanaf de eerste plannen voor jouw nieuwe woning en gaat door tot we bij de inrichting van het huis zijn beland.

 

Nederlandse Vereniging van Makelaars

Maar deze drie kernwaarden is niet het enige waar wij voor staan. Ons gedreven team is ook nog eens erg professioneel, ervaren en ambitieus en dat proberen wij dan ook uit te stralen bij alles wat we doen. Zo staan wij niet alleen tijdens kantooruren, maar ook buiten kantooruren en in het weekend voor jou klaar en is deze makelaar in Zeewolde ook nog eens lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Bovendien zijn we met vijf vestigingen in verschillende plaatsen zeer breed georiënteerd. Je kunt onze makelaardij namelijk niet alleen in Zeewolde vinden, want we hebben ook locaties in Harderwijk, Utrecht, Elburg en Naarden-Vesting. Zo willen we ervoor zorgen dat we voor een zo groot mogelijke populatie bereikbaar zijn.

 

Op zoek naar goede makelaars in Zeewolde? Neem dan eens contact op met Makelaarschap!

Van aan- en verkopen tot het afsluiten van een hypotheek en van officiële taxatie tot de juiste hulp bij jouw verzekering; wil je de voordelen ervaren van een goede makelaar in Zeewolde, klop dan eens op de deur bij Makelaarschap. Geïnteresseerd? Neem dan gerust eens contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Telefonisch zijn wij te bereiken via 036-5221237 of je kunt een mailtje sturen naar welkom@makelaarschap.nl. Bovendien zijn wij heel eenvoudig te bereiken via ons contactformulier, waarna wij er alles aan doen om zo snel mogelijk antwoord te kunnen geven op jouw vragen. Alles om er maar voor te zorgen dat jij met onze hulp de beste resultaten uit het vuur weet te slepen.

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap